BESFORT VIDEO M1
Welcome
Login

Search Results: "besfort"


 • Popular Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare Tuna po han mut exkluzive Video

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare Tuna po han mut exkluzive Video

  by Added 222.3k Views / 125 Likes

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare ! Dafina per Tunen: Shume ka hanger mut, ajo eshte dyftyreshe, poashtu flet per koleget tjera dhe se sipas saj u be e famshme dhe nuk ben pa Lek me jep Intervista si dhe tradhetijat e saj ndaj Besfort Video M1 te c

 • 10:30 Popular Dafina Zeqiri Pronto - Per Zogun, Mediumet, etj. Exkluzive !

  Dafina Zeqiri Pronto - Per Zogun, Mediumet, etj. Exkluzive !

  by Added 19.2k Views / 9 Likes

  Dafina Zeqiri - Pronto Estrada Shqiptare ! Dafina per Tunen: Shume ka hanger mut, ajo eshte dyftyreshe, poashtu flet per koleget tjera dhe se sipas saj u be e famshme dhe nuk ben pa Lek me jep Intervista si dhe tradhetijat e saj ndaj Besfort Video M1 te c

 • 03:03 Popular Erza Muqoli ne Oxygen KTV - Xhamadani vija vija

  Erza Muqoli ne Oxygen KTV - Xhamadani vija vija

  by Admin Added 3,336 Views / 11 Likes

  https://www.facebook.com/BESFORTVIDEOM1 Erza Muqolli (9 vjeqare) kosovarja e famshme ne France nga Talent Show me kengen Ska ma mire se ne Prishtine dhe Drenice si dhe refreni "Xhamadani vija vija" ne emisionin "Oxygen" te Besim Dina

 • 12:58 Popular Milaim Zeka - Intervista ne RTK per Rugoven Thaçin UÇK etj....

  Milaim Zeka - Intervista ne RTK per Rugoven Thaçin UÇK etj....

  by Added 355.7k Views / 7 Likes

  Intervista exkluzive e MIlaim Zekes ne RTK ai flet per Rugoven Thaçin Adem Jasharin per formimine UCK-se per hajnit e politikaneve shqiptar

  Featured
RSS